fasadrenovering-i-stockholm

Fasadrenovering

Specialister på fasadrenoveringar med ett brett utbud av tjänster

Vi på Calle Målare är en komplett fasad- samt målerifirma och erbjuder prisvärda och kvalitativa tjänster inom fasadrenoveringar och totalrenoveringar inomhus. Med vår långa erfarenhet och kunskap inom området kan vi ta oss an så gott som alla arbeten som rör bostadens fasad.

Är du osäker på om vi kan hjälpa dig med just din bostad får du gärna kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan. Vi hjälper dig gärna oavsett skick på din fasad eller bostad, och du kan känna dig trygg med att vi har tillgång till alla redskap och utrustning som krävs för respektive fasad.

Vi inleder alltid med ett platsbesök

För att kunna presentera en prisvärd lösning för dig gör vi alltid en grundlig undersökning av fasaden. Detta för att gemensamt gå igenom det som behöver åtgärdas för att kunna presentera den mest lönsamma lösningen för dig. Kontakta oss gärna för att boka in ett platsbesök så att du kan få en offert!

Fasadrenovering för att undvika fuktskador och dyra kostnader

På sikt kan en fasadrenovering vara avgörande för att du ska slippa dyra kostnader för eventuella fuktskador och sprickor i fasaden. En fasad är så mycket mer än bara det estetiskt snygga skalet av en byggnad. För att skydda bostadens insida mot väder och vind behöver du ha en stabil fasad som minimerar risken för fuktskador och andra tråkigheter. Vi hjälper dig gärna med din fasadrenovering och har lång erfarenhet inom området.

fasadrenovering-husfasad-tomt

Fasadrenovering till ett bra pris med förmånligt ROT-avdrag

För att en fasad ska se bra och fräsch ut behöver den underhållas med jämna mellanrum. All yttre påfrestning som väder och vind sliter ut fasaden och medför ofta att den ser trist ut. Tar man inte hand om den kan också sprickor uppstå vilket riskerar att leda till fuktskador som i slutändan ofta blir ett dyrare pris. För dig som är privatperson erbjuder vi fasadrenovering med ROT-avdrag vilket ger dig ett bättre pris.

Lämna arbetet med fasadrenoveringen åt oss när den är sliten eller behöver putsas upp. På så sätt förebygger du slitage och gör att den håller längre.