fasadrenovering-bostad-vardagsrum

Totalrenovering

För dig som privatperson erbjuder vi allt som har med invändig renovering och måleri att göra. Nedan listar vi exempel på tjänster vi erbjuder.

Totalrenovering – vad vi erbjuder

  • Totalrenoveringar
  • Ommålning av snickerier
  • Ommålning av väggar och tak
  • Tapetsering

Närliggande tjänster inom totalrenovering

  • Infällning av el i väggar och tak. Installationen utförs givetvis av en auktoriserad elektriker.
  • Montering av golvsocklar, taklister, dörrfoder och karm

Rusta upp din bostad med en totalrenovering

För dig som bostadsägare kommer det alltid en tid när det är dags för en komplett renovering för att fräscha upp på nytt. Om du inser att det är dags för en renovering behöver det inte nödvändigtvis betyda att bostaden håller på att falla sönder, utan det kan snarare vara ett tecken på att man behöver ge bostaden ett lyft.

Har du exempelvis planer på att sälja bostaden i framtiden kan en totalrenovering vara en god investering som kommer öka marknadsvärdet när det är dags för försäljning.

totalrenovering-bostad-invändigt

Expertis med stor noggrannhet av renoveringar

Våra hantverkare besitter den kunskap, expertis samt noggrannhet som krävs för att din totalrenovering ska bli så bra som möjligt. Det är viktigt att renoveringen sker i etapper, där varje steg är noga planerat för att garantera att arbetet fullföljs enligt ett satt tidsschema. Detta för att säkerställa att varje moment sker i turordning.

Är du intresserad av att veta mer samt vad det kostar att anlita oss för en totalrenovering skickar vi gärna dig en offert där pris framgår tydligt. Vi baserar vår offert på arbetets omfattning, vilket innebär att du endast betalar för det arbete du önskar få gjort. Som privatperson har du också rätt att använda ROT-avdrag för en extra förmånlig totalrenovering.

Vi hjälper dig med totalrenoveringen och tar oss an både små och större projekt. Kontakta oss för ett kostnadsförslag utan förpliktelse.